Gość MARTA Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Witam! Mam w okolicy pępka zgrubienie 5cm dł. i 2cm gr., od czasu do czasu mam też bóle i kłucia nad pępkiem. Wspomniane zgrubienie co jakiś czas *wychodzi* i zaraz się *chowa* i wówczas jest niewyczuwalne, dlatego krępuję się iść do lekarza bo mam wrażenie, że pomyśli on, że coś zmyślam. Często też mam bóle żołądka (przynajmniej tak mi się wydaje.) Proszę bardzo o odpowiedź. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 To prawdopodobnie przepuklina pępkowa, która właśnie może dawać takie objawy. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi