Gość Emil Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Witam od jakis 4 lat mam guzek taki raczej do 0.5 cm i jest lekko sinowaty nie przejmowałem sie tym ale zauwazyłem ze tak jak by z pod tego guzka na obrzezu pojawił sie taki czarny strup. nigdy tego nie drapałem ani nie wyciskałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Emil Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 moge jeszcze dodac ze o ile ten guzek jest okragły to ten czarny ktory nazwałem strupem raczej nie i jest bardzo mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi