Gość Wojtek ze Szczecina Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Witam, otóż mam wielki problem. Jestem po zabiegu skrętu jądra(prawe). Dzisiaj podczas kąpieli zaobserwowałem, że z worka wystaje mała główka a ponieważ mam 15 lat pokazałem mamie, która jest pielęgniarką i stwierdziła, ze to może być pozostawiona nitka. Lekko wystaje i gdy podnosi się ją pęsetą jest jakby mały supełek, a dodam jeszcze, że jak tego dotykam lekko ściskając to jest jakaś mała gródka pod skórą, czy to ropa? Czy usunięcie tej nitki boli ? Co mam robić =(? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Trzeba w tej sprawie udać się do poradni chirurgicznej dziecięcej. Tam lekarz po zbadaniu zapewne bezboleśnie usunie (odetnie) nadmiar wystającej nitki (zapewne nitka jest wchłanialna, ale poza skórą się nie wchłania) - taka procedura nie wywołuje bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi