Gość kamil Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Witam. Mam problem z wędzidełkiem.Parę lat temu zerwało mi się wędzidełko z początku się bałem ale zagoiło się bez problemu i wydawało się że wszystko jest już dobrze.Teraz po upływie kilku lat mam problemy z oddawaniem moczu.Chodzi o to ze przy oddawaniu moczu zaczyna mi cieknąć na podłogę albo na spodnie.Strumień moczu rozdziela się na dwa jeden ma normalne ciśnienie a druki lecie mi po prąciu.Uważam to z problem czy mogę poprosić o jakąś porde. Czy jest to związane z zerwaniem wędzidełka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Być może po zabliźnieniu się zerwanego wędzidełka doszło do zniekształcenia końcowego odcinka cewki moczowej co przejawia się wyżej opisanymi dolegliwościami. Takie stan może wymagać plastyki ujścia cewki. Radzę w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi