Gość Wojtek Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Mam 27 lat od jakiegoś czasu odczówam ból jąder podczas chodzenia,a nawet leżenia. wyczułem także zgrubienia wewnatrz jąder,które są bolesne podczas dotyku. Jaki może być tego powód? Do urologa musze czekać na termin 3 miesiące. Czy wpływ mogą mieć leki które biore od 2 miesięcy (zelixa)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Raczej na takie objawy nie ma wpływu lek, który Pan opisuje. Bóle jąder mogą być objawem ich stanu zapalnego. Trudno mi określić bez badania. Radziłbym przyspieszyć wizytę u urologa. Urolog po badaniu dopiero może wyjaśnić przyczynę dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi