Gość Kamil Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Przepraszam, że akurat tutaj pisze ale nie znalazłem odpowiedniej kategorii. Mam 19 lat. W wieku 12 lat złamałem sobie rękę. Mianowicie złamałem kość ramienną z przemieszczeniem ok 8mm. Dodam, że nie miałem żadnej operacji. Od jakiś prau dni ręka coraz bardziej mnie boli tak jak bym miał złamaną. Proszę o odpowiedz co jest przyczyną? Bardzo dziękuję za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Trudno określić bez badania. Najlepiej w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Prawdopodobnie będzie konieczne wykonanie zdjęcia RTG kończyny górnej. Takie zdjęcie może określić przyczynę dolegliwości (np. zmiany patologiczne w miejscu po poprzednim złamaniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi