Gość Dawid Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Mam 16 lat i mam na penisie liczne, podskórne, białe grudki. Dbam o higienę, więc nie wiem co może być przyczyną ich powstawania ! niektóre z nich są wypukłe! nie moge się ich pozbyć żadnym sposobem! Proszę o odpowiedź. z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość er Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 zaakceptować *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Nie napisałeś od kiedy te zmiany skórne występują. Czy w tym czasie zmienił się ich wygląd? Musisz teraz szczególnie przestrzegać zasad higieny. Jeśli to nie zniknie w przeciągu kilku dni to udaj się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa i napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi