Gość Kuba 23lata Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Od tygodnia odczuwam bóle lewego jądra i lewej nogi, nie występują one jednocześnie. Przez pierwsze 3 dni ból był dosyć ostry, czwartego dnia zacząłem przyjmować naproksen ok.900mg dziennie, dolegliwości zaczęły ustępować i przechodzić w jakby drętwienie, pieczenie- jądra i nogi. Od półtoraj dnia objawy występują już rzadko, nadal odczuwalny jest dyskomfort w nodze i jądrze, ale może być to spowodowane ciągłym siedzeniem. Od roku co jakiś czas miewam lekkie i chwilowe bóle lewego jądra, a w pracy jestem narażony na zwiększone pole elektromagnetyczne. Przez ostatnie dwa miesiące biegam ok.2 razy w tygodniu. Jedną z przyczyn może być masturbacja? Dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Raczej na to nie ma wpływu masturbacja. Trzeba z tym problemem udać się na konsultację do urologa. Takie objawy mogą np. wskazywać na żylaki powrózka nasiennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil325 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam od wczoraj czuje lekki ból lewego jądra i lewej nogi zwłaszcza stopy. Mam 19 lat Prosze o pomoc co to może być i czy powinienem iśc do lekarza? Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Bez bezpośredniego badania trudno mi określić co jest przyczyną opisywanych dolegliwości. Myślę, że ból jądra i kończyny dolnej to sprawy niezależne. Przyczyny tego stanu mogą być wielorakie. Radzę w tej sprawie skonsultować się ze swoim lekarzem rodzinnym, który po bezpośrednim badaniu zaleci odpowiedni dalszy sposób postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi