Gość RENA Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam!panie doktorze jestem po trzech zabiegach przepukliny pępkowej ostatnia odbyła się w pażdzierniku 2009 r usunięto mi siatkę, byłam na kontroli w styczniu i robiłam dwukrotnie usg jamy brzucha wynik wyszedł dobry.Jednak ok.trzy tygodnie temu zauważyłam w dolnym odcinku blizny pooperacyjnej wyczuwalny a wręcz uwypuklony guzek wielkosci orzecha włoskiego dodam że blizna zrobiła się bardzo tkliwa pod dotykiem w tym miejscu.Czy to jest coś niepokojącego?Bardzo proszę o odpowiedż i z góry bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Niestety takie objawy mogą świadczyć o wznowie przepukliny. Radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Rena jak duża była przepuklina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi