Gość ania Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Nie wiem za co mam sie chwycic mam problem ze zwapnieniami w moim organizmie najpierw woreczek żółciowy potem nerki a teraz w przewodzie wirsunga w jaki sposob mogw znalesc przyczyne powstawania tych kamiei abu moc w jakis sposob przerwac ich odkladanie sie i co moze stanowic przyczyne ich powstawania oraz zwracam sie z prosba o podanie mi najlepszej kliniki w polsce zajmujaca sie przewleklymi stanami zapalnymi trzustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Przede wszystkim należy wykluczyć np. choroby endokrynologicze tj. nadczynność przytarczyc czy niewydolniść nerek, choroby trzustki. Na stronie www.sluzbazdrowia.com.pl znajdzie Pani kliniki gastroenterologiczne, w okolicy, która Panią interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi