Gość Wojtek Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Moje pytanie dotyczy problemu mojej dziewczyny. Ma Ona od jakiegoś czasu problemy z żołądkiem. W lewej części nadbrzusza wyczuwa guz, zaraz pod skórą. Nie dość tego jest to bolesne miejsce, skarży sie na bóle. Miała ostatnio gastroskopię i USG i wyszło że to przepuklina roztworu przełykowego, jednak sama doktor powiedziała że ten ból nie powinien być z tym związany. Co to może być?? Czy wchodzi w grę tętniak aorty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Nie jest to tętniak aorty. Przyczyną może być zmiana znajdująca się w powłokach jamy brzusznej np. włókniak, tłuszczak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość małgorzata Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 witaj w wczoraj byłam u lekarza i zrobił mi usg w tkance podskórnej ok nadbrzusza prawego zmiana ogniskowa 1,34x,o,5 cm cechach włókniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi