Gość Ania Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Witam.Mam 16 lat jakiś miesiąc temu podczas ferii grałam z kolegami w piłke nożną na hali nigdy nie zakładam ochraniaczy i jeden mocno kopnął mnie w piszczel no oczywiście siniaka dużego miałam no ale po 2 tyg.zniknął noga mnie przestała boleć i zapomniałam o tym ale kilka dnie temu jak noge na noge położyłam to mnie zabolało widać że cały czas mam guza w tamtym miejscu... co robić? już nie mam fioletowego ani czerwonego tylko został guz jak się mocniej dotknie to boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antek Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Ja miałem coś podobnego i byłem z tym u ortopedy. Powiedział, że okostna takie coś robi i jest to coś w stylu reakcji na uderzenie. Czyli jakby samoochrona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marianna Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Ja byłam z córką u ortopedy 2 dni tenu.Też ten sam problem.Na wf.koleżanka kopnęła ją w piszczel 3 lata temu .najpierw miała siniaka potem zniknąl.Po pewnym czasie stwierdziła że ma pod skórą jakiegoś guza i tak przez 3 lata chodziła ale jak się dotykała w to miejsce to ją bolało.Ortopeda zrobił prześwietlenie i usg stwierdził że to włókniak.Przepisał maść HELASON kazał kupić 3 te maści i smarować przez 3 miesiące raz dziennie wieczorem.I to wszystko. Dodam że byłam u bardzo dobrego ortopedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi