Gość Tomek Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Witam. Mam 15 lat i od dłuższego czasu mam *prosaki* na napletku i u podstawy żołędzia. *Prosaki* te są umieszczone *grupowo*. Wyglądają miej więcej tak: http://pl.wikipedia.org/wiki/Prosaki . I co ja mam teraz zrobić? Wstydzę się porozmawiać o tym z rodzicami, a tym bardziej z lekarzem :( Czy da się do jakoś zwalczyć? ( Oczywiście jestem prawiczkiem :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Nic nie musisz robić, na stronie jaką podałeś jest informacja, że dotyczy to głównie wieku młodzieńczego. Jak nic się z nimi nie dzieje, nie powiększają się, nie ma stanu zapalnego, bólu, zaczerwienienia to nic nie musisz robić, ale jak estetyka Ci się nie podoba to lekarzem od tego jest dermatolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lasorex Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 tez mam taki problem i te mam 15 lat *( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mati Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 ja tez mam to samo i mam 15 lat *p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi