Gość Zofia. Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Witam mam 20 lat,3 lata temu mialam wypadek samochodowy,mialam wstrzas mozgu i zaniki pamieci.tomografia nic nie wykazala.ale po okolo miesiacu zauważyłam ze pojawily mi sie guzki,które bola jak je dotkne albo np.czesze włosy, bylam u 2 lekarzy ale nawet tego nie zbadali powiedzieli ze to nic takiego.ale nadal mnie to boli i sie martwie.czytalam na panskim forum o nerwiakowłókniakach z tych objawow jedynie byly podobne guzki i plamki w pachwinach i podpachami. bardzo prosze o odpowiedz,z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Trudno cokolwiek napisać bez badania. Rzeczywiście moga to być nerwiakowłókniaki, ale raczej są to zwykłe kaszaki. Aby przekonać się co to jest udaj się do poradni chirurgii ogólnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi