Gość Radosław Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Sześć miesięcy temu krwawiłem z odbytu pojechałem do szpitala gdzie stwierdzono jakieś zylaki odbytu (tak mi powiedziano) i kazali jakby się powtórzyło zgłosić do chirurga . od tego momentu zacząłem mieć wiecznie mokry odbyt. ponownie krwawiłem więc poszedłem do chirurga on zapisał mi czopki na hemoridy .nic to nie dało nadal miałem mokry odbyt choć przestałem krwawić . zrobiłem we własnym zakresie badanie kolonoskopijne w szpitalu w zakładzie patamorfologii PAM. dostałem wynik w którym napisano cytuje: rozpoznanie kliniczne :przekrwiony fałd błony śluzowej esicy .polipy esicy. wysłano to do badania . wynik nastepujący :fragmęt błony śluzowej jelita grubego z niewielkimi naciekami zapalnymi z komórek limfoidalnych, polypi hyperplastici proszę mi pomóc zrozumieć to wszysto i może dowiem się co mi jest. Serdecznie z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Polip hiperplastyczny jest zmianą nienowotworową, powstałą w wyniku przerostu błony śluzowej jelita. Ponadto stan zapalny, być może związany z wrzodziejącym jelitem grubym. Z wynikiem należy skonsultować się z lekarzem osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi