Gość Martin Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Sam nie wiem do czego to umieścić więc dałem do ogólnego. Mój problem wygląda następujaco: za jądrem od jakichś 2 dni wyczuwam taką *żyłkę*(sam nie wiem jak to nazwać) tyle że jest ona twarda może mieć jakieś 3 mm średnicy, nie boli.Jest to tylko po jedej stronie drugie jądro jest bez zmian. Czy może być to jakaś zmiana w położeniu ogona najadrza? Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Mozliwe, że to jakaś poszerzona żyła, w niewielkim odczynie zapalnych lub kanalik wyprowadzający spermę. W tej okolicy, którą opisujesz jest wiele struktur, które zaopatrują jądro ( z reguły bardzo drobnych). Trudno pisać co to jest bez badania. Jeśli masz wątpliwości skontaktuj się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jest to małe i wypukłe delikatnie nie ? tak jakby jakas kropka tam była czy coś ? byłes u urologa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi