Gość Rafał Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Witam moj synek na półtora roku nie wiem czy mam sie tym przemowac ale wydaje mi sie ze ma stulejke napletek nie zsuwa sie, jedynie da sie odsłonic tylko sam czubek zołedzia, czy mozna to cwiczyc smarowac czyms i czy po jakims czasie ta skóra zsunie sie na i za zoładz prosze bardzo o odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Radzę jeszcze skonsultować się z chirurgiem/urologiem dziedzięcym. U dzieci występuje w większości przypadków większe zwężenie napletka, stąd systematyczne jego odciąganie podczas gorącej kąpieli powoduje jego tzw. rozciągnięcie, oczywiście nie robić tego na siłę, ale ostrożnie i stopniowo. Potem, gdy dziecko może już samo odciągać swój napletek, staramy się usamodzielniać w tym malca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi