Gość Monika Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Trzy tygodnie temu miałam silny kaszel, który powodował wymioty. Miałam przez to zakwasy mięśni żeber ale do tej pory boli mnie coś pod lewą piersią (ból jakby wzdłuż mięśnia od piersi w dól skręcający w lewo). Kiedy się kładę boli jeszcze bardziej. Każda zmiana pozycji spania to walka z bólem. W ciągu dnia, kiedy się więcej ruszam, ból jest trochę łagodniejszy ale utrudnia większośc ruchów. Boli również kiedy dotykam to miejsce. Nie pomagają żadne leki przeciwbólowe dostepne bez recepty, ból się nawet trochę nie zmniejsza. Do jakiego lekarza mam się zgłosic? Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Można zgłosić się do lekarza rodzinnego. Wynikiem bólu może być nerwoból, niewielka odma lub stan zapalny w obrębie dolnych segmentów płuc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Byłam u lekarza rodzinnego. Ze zdjęcia rtg nic nie wynika, badanie krwi w porządku. Tylko ob - 15 po 5 dniach stosowania Olfenu i Zaldiaru. Skończyłam brac leki i przez tydzien było ok, za to po tygodniu ból wrócił z jeszcze większą siłą. Promieniował nawet na plecy. Lekarz znowu przepisał mi to samo. Może powinnam iśc gdzie indziej? Boję się, że jak przestane brac leki, ból znowu powróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi