Gość Sylwek Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 ..otóż mam problem, jakiś czas temu ok.jednego miesiąca po seksie z moją kobietą miałem lekkie przetarcie na penisie - bolało, myślałem, że sie zagoi jak każda rana - ale tak się nie stało ! Dziś, nie mogę się kochać z moją kobietą z powodu potwornego bólu..drugą sprawą jest schodzenie skóry z nasady penisa - łuszczy się strasznie ! Nie wiem co mam robić czy przeczekać i kupić jakąś maść czy skierować się do specjalisty ? Bardzo proszę o konkretną odpowiedź.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Łuszczenie może być objawem grzybicy skóry. Co do otarcia to w miejscach intymnych trudniej utrzymać prawidłowe warunki dla procesu gojenia. Dobrym rozwiązaniem jest wizyta u urologa lub dermatologa. Nie można u Pana zastosować typowych, sprzedawanych bez recepty preparatów, ponieważ zastosowany na jedną zmianę może zaszkodzić drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi