Gość Joanna Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Witam 20 lutego miałam laparoskopowe usunięcie wyrostka robaczkowego. Drugiego dnia po operacji wyszłam już ze szpitala. Czuje się dobrze z każdym dniem jest lepiej. Bóle z odychaniem po operacji przeszły. Brzuch jest jeszcze trochę wzdęty,ale nie mam zaparć. Jestem na diecie lekkostrawnej. Czy po 9 dniach po operacji, jeśli nie będzie rzadnych skutków ubocznych można chodzić na tańce? Oczywiście tańczyć nie forsując się za bardzo?? I po jakim czasie można bez obawów zacząć ćwiczyć brzuch? z góry ziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Obecnie można już powrócić do normalnej diety, czyli jeść wszystko. Co do tańca to lekki wysiłek zalecany jest po miesiącu, natomiast większy po około 3 miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi