Gość Grzegorz Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Witam Od kilku dni boli mnie prawa noga o konkretniej przedni mięsień piszczelowy. Nie jest to jakiś mocny ból, bardziej jakby takie *ćmienie*. Dodam, że boli głównie w ciągu dnia, kiedy wstanę rano nie odczuwam bólu, dopiero jak zaczynam chodzić lub siedzieć. Parę tygodni temu ćwiczyłem łydki i właśnie mięśnie piszczelowe przednie. Zauważyłem, że po treningu pojawił się ból mięśnia i wyskoczył mi mały siniak, który goił się dość długo. W miejscu siniaka wyczuwam niewielkie zgrubienie jakieś 0,5 cm, które wyczuwalne jest bardziej kiedy mięsień jest napięty. Czy takie objawy mogą świadczyć o jakiejś niepokojącej zmianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Mogło dojść do naderwania włókien mięśniowych, ścięgna lub jest to wynik obecności krwiaka. Najlepiej skonsultować się z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi