Gość Krzysztof Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Witam mam takie pytanie dotyczące bolu jądra i uda kilka miesiecy temu wytworzyła mi sie torbiel w prawym najądrze a kilka dni temu odczuwam podobny bol do tego z przed kilku miesiecy tylko ze w lewym najądrze i do tego odczuwam tez bol u gory prawego uda tak mniej wiecej blisko jąder jestem juz zapisany do urologa ale nie wiem czy mowic lekarzowi o tym udzie czy to ma jakiś związek prosze o rade. z góry dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Tak, promieniowanie bólu do uda ma istotne znaczenie. Takie objawy mogą występować przy torbieli nasiennej, zapaleniu najądrza czy żylakach powrózka nasiennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi