Gość Kamil Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Witam. Mam 18 lat i ostatnio mam po wytrysku ból głowy. Pojawiają się też wędrujące bóle głowy oraz gorączka... . Myślałem, że to może być tętniak mózgu ale przecież w moim wieku to niemożliwe...Co to może oznaczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemopholus Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Tętniak mózgu może występować w wieku 18 lat, na ich powstawanie mają wpływ czynniki genetyczne, palenie papierosów, nadużywanie alkoholu. Jednak prawdopodobną przyczyną bólu są wahania ciśnienia tętniczego krwi związane z podnieceniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Ale gdy ostatnio przy każdym wytrysku mam lekki ból głowy. Czuje się potem taki *ogłupiony*. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi