Gość kasia Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Od tygodnia wyczulam pod piersia na żebrze po lewej stronie ruchoma kulke.Jest ona wielkosci ok 1 cm jest przesuwalna .Wczesniej mnie to miejsce a raczej miejsca bolały od drutu w staniku .myslałam ze to pewnie od zbyt ciasnego biustonosza ale pod piersiami przestało bolec a z lewej strony guzek został.Sama nie wiem z czego to sie wzieło i co to moze byc i gdzie mam sie udac do jakiego lekarza czy ten guz mógł sie pojawic od ucisku?jak go czesto poruszam to zaczyna bolec.Jest on dokładnie na srodku pod piersia ok 1cm pod nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Najlepiej pokazać zmianę podczas wizyty u lekarza rodzinnego. To może być tłuszczak, włókniak, może niewielki krwiaczek lub zmiana zapalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iga Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 tez mam cos takiego i wlasnie sie wybieram do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kinga Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Hej dziewczyny i co to było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi