Gość ~Halina~ Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Bardzo bolą mnie nerki , zwłaszcza nocą jak się położę , ale moja pani doktor rodzinna twierdzi , że nerki są zdrowe , że badania sa w porządku , ale czy na pewno ? Mam wątpliwości do do wyników badań poniżej , bardzo proszę o ich interpretację , czy słusznie mam obawy ? ALT - 79 KREATYNINA - 38,1 PRZESĄCZANIE KŁĘBUSZKOWE - 169,23 ml/min 1,7 OB - 25 MOCZNIK - 2,4 W MOCZU LICZNE MOCZANY. Reszta wyników w normie. Serdecznie dziękuję , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert. Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Witam bardzo. Wydaje mi się że ma Pani stan zapalny, podejrzewam że kłębuszków nerkowych albo ogólny, bo jak już widać wyniki badań odbiegają troszkę od normy. Najlepiej byłoby skonsultować się ze specjalistą od spraw nefrologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi