Gość peja Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Wklęsłe sutki...czy jest na to jakaś chirurgiczna metoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Na początek należy się przebadać. Wciągnięta brodawka sutkowa może być jednym z objawów obecności nowotworu. Należy zwrócić szczególną uwagę na obecność wydzieliny z sutków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość christianos Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 ja równiez mam wklęsłe oba sutki. Mam 26 lat, i nie wydaje mi sie ze to jest normalne. Do ktorego lekarza musialbym sie wybrac aby to wyjasnic? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Moni Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Ja tak samo mam taki problem.... Niestety odkąd pamiętam miałam wielkie kompleksy z tym związane...Mam 24 lata i chcę w końcu normalnie żyć ! Mam nowego chłopaka i boję się wyznać mu prawdy !!!! Czytałam wiadomość od *haemophilus* oprócz tego że mam wklęsłe sutki i zamiast mięknych piersi mam *dziury* to jeszcze wydobywa się z nich dziwna wydzielina o bardzo nieprzyjemnym zapachu... Kiedyś lekarz stwierdził, że to normalne i że wiele kobiet tak ma... Niestety ja chciałabym sie dowiedziec, czy wszystko jest w porządku z moim zdrowiem i czy to da sie leczyc.... Błagam o pomoc !!!!!!!!!!! Gdzie mam się udać aby skontrolować stan zdrowia i uzyskać pomoc ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata. Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Moni goń do lekarza. Mam nadzieję, że jesteś po badaniach i jest OKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kinga Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 witaj mam ten sam problem ja moni mam nadzieje ze byłaś juz u lekarza bo ja poszłam wykryli u mnie nowotwór,jestem teraz po zabiegu i modlic sie że bedzie ok za ciebie trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paulina Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 mam pytanie do jakiego lekarza trzeba się zgłoście?? mam tą *wadę* od kiedy pamiętam... myślicie ze niplette może w tym pomóc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malwina Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dzis mam 38 lat , wykarmilam dzieci piersia i nic sie nie zmienilo. Nienawidze swoich piersi za takie brodawki, mimo ze ich ksztal i wielkosc jest bez zarzutu. Jedynym rozwiazaniem jest operacja plastyczna. Przykrotkie kanalik mleczne...taka wada niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matylda Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opisywane wady to defekt kosmetyczny pewnego odsetka kobiet, ktore ukrywaja swoja tajemnice, tak dlugo jak tylko sie da. Zabieg kosmetyczny w gabinecie chirurgii plastycznej jest najlepszym ratunkiem. Moze warto odkladac na taki zabieg, bo wiem z wlasnego doswiadczenia, ze wciagniete sutki potrafi rujnowac kobiecie zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asik Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 właśnie zobaczyłam że moja córka ma wciągnięte sutki i trochę się wystraszyłam nigdy wcześniej takiego przypadku nie widziałam wybieram się z nią do ginekologa mam nadzieje że będzie wszystko w porządku,dobrze że jest ten internet bo dowiedziałam się że nie jest to odosobiny przypadek, uspokoiło to mnie że nie jest to nic grożnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 hej! mam 25 lat i ten sam *problem* co opisane tutaj. Szczerze to w ogóle się tym nie przejmuję. Zarówno mój poprzedni facet jaki i obecny stwierdzili, że po prostu są wyjątkowe:D Mam tak od zawsze więc nie jest to wynik choroby (właśnie kończę medycynę i nie raz pytałam oto na zajęciach). Dlatego uszy do góry*) nie każdy musi być taki sam, są przecież różne warianty piękna, a moim zdaniem facetom taki szczegół akurat mało przeszkadza - przynajmniej tak z mojego doświadczenia*) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xena Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 A ja jestem po operacji plastycznej- iiiiiiii jest super, skrępowanie odeszło w dal, psychika w euforiiiiii, mam teraz śliczne piersi, nie obwisłe - wyglądają jak u nastolatki..lekarz przy sciąganiu szwów smiał się że mam teraz dwie wieże Eifela:)..zabieg trwał niecałą godzinę, robił go dr. M.M. sympatyczny chirurg- mdejący na widok krwi:) ( Gdynia)..Zapłaciłam niecałe 3 500- było warto... Przerobiłam Niplette i wizyty u i tłumaczenia u kazdego lekarza: dlaczego tak mam, czy długo, że przecież to rak- zawsze czułam się jak dziwadło..Wprawdzie jestem dużo starsza od was- bo mam 45 lat ale teraz moge wam powiedzieć że za późno podjęłam tą decyzję- bo mogłam już wczesniej mieć satysfakcję psychiczną..przeczytałam chyba wszystkie blogi i fora na ten temat.. i nikt nie napisał jak jest po operacji- wiec ja mówię tak tak tak...Operację miałam w styczniu.. dzisiaj marzec i narazie jeszcze nie mam czucia.. ale nawet jezeli nie bedzie to już nie będzie zdziwienia na mój rozebrany widok..Teraz to normalnie nie wstydziłabym się rozebrać do aktu:).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwet Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Xena! Po to jest chrurgia plastyczna aby z niej korzystać.*))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość musaka Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Xena, moglabys podac namiary na tego dr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xena Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Ja tak naprawdę to nawet nie musiałam się umawiać na wizytę wstępną, tylko wszystko załatwiłam drogą mailową ... Nazywa się Marek Muraszko- przyjmuje w Clinika Medica na grabówku... Wysłałam mu tylko zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi