Gość monika Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Mój problem wygląda następująco. Od dłuższego czasu borykam się z gruzolo- wlókniakami w piersiach. W ostatnich dniach wyczulam u siebie kolejnego guzka tym razem na szyi, około 5cm pod uchem. Prawdopodobnie na mięśniu mostkowo- obojczykowo- sutkowym. Myślałam że to może węzeł chłonny bo taki wyczulam po przeciwnej stronie, jednak ten guzik znajduje się tuż obok węzła. Dodam jeszcze że jestem przeziębiona, boli mnie gardło, narywało mnie karkiem, i uchem. W chwili obecnej tylko mam ból gardła. Czy może to być kolejny przerzut fibroadenomy, czy jakiś węzeł, czy sprawy nowotworowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Raczej jest to wynik infekcji. W obrębie głowy i szyi znajduje się przeważająca część węzłów chłonnych naszego ciała. Jeśli jednak ma Pani wątpliwości to najlepiej zgłosić się do lekarza rodzinnego, który Panią dokładnie zbada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ile czasu musi uplynąc od choroby żeby ów węzel wrócil do swoich rozmiarów?? Bo już czuje sie lepiej a on nadal jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BreastActives Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Trudno powiedziec jaki to okres. Czasem węzly chłonne wracają do normy po 3 tygodniach a czasem nawet kilka miesiecy od zakończenia choroby. wszystko zależy od organizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi