Gość Agnieszka Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Witam, od 4 tygodni mam ból policzków i czoła. Poszłam do ogólnego lekarza i dał mi skierowanie na zdjęcie zatok i skierowanie do laryngologa. Opis zdjęcia był taki : zatoki szczękowe częściowo przesłonięte przez piramidy kości skroniowych. pogrubiona nieco błona śluzowa w zatokach szczękowych. Pani laryngolog powiedziała że są zatoki, zdjęcie rozmazane i przepisała mi antybiotyk Zinnat na 14 dni. Po kontroli i następnym zdj. tym razem bez opisu pani laryngolog powiedziała że teraz zdjęcie poprawne ale że jest jeszcze gorzej niż było :( Tym razem Augmentin na następne 14 dni :( Co mam robić ? Czy może być gorzej ?? Czy powinnam zrobić jakieś dodatkowe badania ?? (tomografia czy coś ??) proszę o pomoc. Czy nie można robić parówek z olejkami np ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STARYWYGA Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Niestety Zatoki to świństwo można leczyć miesiąc i nic rób inhalacje i pij sudafed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi