Gość Dorota! Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Pojawil mi sie guzke na stopie,przypominajacy obierajacy sie wrzod,jest to twarde do okola i boli. lekarz pierwszego kontaktu postawil diagnoze wyciecia go czy to konieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Proszę napisać gdzie dokładnie znajduje się zmiana, jaka jest duża, ropieje? Wtedy więcej będzie można powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czaroona Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 witam,ja również mam guza jakiegoś na stopie, na stronie podeszwowej..bardzo mnie boli i utrudnia chodzenie, myslalam, ze to od twardej podeszwy nowych butów, ale od dawna ich nie nosze, a guz nie znika..na skórze prawie nic nie widać, natomiast przy dotyku jest twardy i bolesny.. co to może być i do jakiego lekarza najpierw sie udac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Może to być ganglion czyli torbiel galaretowata, torbiel wywodząca się z pochewki ścięgna. Najlepiej w tej sprawie skonsultuj się z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czaroona Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Witam Ja też mam taki guz na stopie od strony podeszwy jest dookoła twardy , w środku miękka skóra , martwa , która zawsze odrasta jak ją wytnę. Jest bardzo bolesny. Znajduje się 4 cm od środka w stronę palców , jest tak już od trzech miesięcy. Co to może ? być jak to usunąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi