Gość szymon Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Mam 24 lata jak miałem 7 lat miałem operacje sprowadzania obu jąder zabieg się nie powiódł bo wykryto wodniaka w obu stronach teraz mam wszczepione protezę prawego jądra. I mam pytanie co mam zrobić żeby dać dla mojej żony potomstwo jaki zabieg musiał by być wykonany leki jakie biorę to omnadren zastrzyk raz w miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Czyli lewe jądro masz? aby sprawdzić czy jesteś płodny trzeba zrobić badanie nasienia, jeżeli będą w nim prawidłowe plemniki ale mimo to nie udaje się naturalnie zajść w ciążę to pozostaje metoda in-vitro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi