Gość justyna Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Witam! Moja teściowa miała wczoraj zdjęte szwy po zabiegu usunięcia kamieni z woreczka metodą laparoskopową, a dziś po wstaniu z łóżka, dostała krwotoku z nosa! Czy może to mieć związek z wczorajszym zdjęciem szwów, dodam, że ma bardzo niską morfologię! Czy jest powód do niepokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NABUCHODONOZOR Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 to jest poprostu przypadek... Nie trzeba się tym martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blanca Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Witam. Ja tuz po zabiegu miałam codziennie krwotoki z nosa az do wyjcia do domu.Może osłabienie organizmu.A może coś mi uszkodzili gdzy zakładano mi sąde żołądkowa przed zabiegiem. Powiem szczerze ,że byłam tym bardzo zaskoczona bo czytając różne fora nikt nie pisał o sondzie. Spytałam siostre po co to odpowiedziała ze zawsze się zakłada.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Krwotok z nosa to zapewne przypadek, niezależny od zabiegu. Trzeba jednak kontrolować ciśnienie krwi, zbadać układ krzepnięcia i ewentualnie skonsultować się z laryngologiem jeśli krwotoki powtarzałyby się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi