Gość Danuta Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Córka (20 lat) ma powiększone węzły chłonne (pod pachami, szyja, pachwina, śródpiersie, w okolicach brzucha). Wycięty z szyi nie wykazał zmian nowotworowych. Temperatura 37 do 37,5 od trzech miesięcy. Brak apetytu, chudnie, trudności koncentracji, ogólne osłabienie. Wszystkie wyniki w normie, Nie ma toksoplazmozy, mononukleozy, cytomegalii. Kał na pasożyty, lamblie -brak. Czekamy na wynik toksokarozy. Nikt nie ma pomysłu co dalej. Po tygodniu badań w szpitalu Czerniakowskim wypisali ja z rozpoznaniem powiększonych węzłów chłonnych i rzucili białą szmatę. Jeśli ktoś ma jakikolwiek pomysł co badać to bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Inne możliwości to: gruźlica, kiła, bruceloza, Hiv, HSV, grzybice układowe. Możliwe, że córka powinna zostać skierowana do szpitala zakaźnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgorzata Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam.Niech zrobią jej badanie (rezonans) po tym badaniu dużo się wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 ja mam 12 lat i pisze teraz bo mnie bolą węzły chłonne pod pachami boje się że umre */ pomocy *////////////// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kurek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Od kiedy masz te węzły powiększone? Jakie są duże, twarde, miękkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marlena Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Od ok 2-3 miesięcy moja siostra (11lat) ma powiększony węzeł chłonny pod lewa pacha,boli ją,jest on mniej więcej wielkości orzecha włoskiego. Czy może to być coś groźnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Prosze o pomoc!! Mam pod uszami tak jak by malutkie woreczki z czyms tam w środku ale nic tam nie czuje nie bolą... Boje się że to hiv Nie czuje sie zle ale od tego czytania wszystkiego na ten temat i macam sie po szyi i tych okolicach od 2miesięcy, mam taka nerwice Histerie itp że wiekszej sie chyba już nieda mieć...*( jak o tym myślę to tak mi serce wali ze zaraz zawał bede miał. Zacząłem macać się po informacjach z internetu i nic nie czułem ani pod szczęką ani pod pachami ,na klatce na szyi czy karku. Pozdrawiam. Dodam ze to wygląda jak kttoś by mnie lekko za ucho ciągnął do góryi ta poduszka na dole co do kolczykow dziewczyną dalej skóre pod uchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwona Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 udaj sie z corka na badanie -rezonans jak ktos wczesniej napisal ale takze nie zapomni o badaniu tarczycy jak i usg piersi-ja mialam ten problem od roku ,dopiero dzis uzyskalam wstepna dagnoze naciekowego guza tarczycy-powodzenia i uszy do gory . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi