Gość gosiek Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Od dłuższego czasu miewam *skurcze*ręki przedramienia czy ten objaw jest spowodowany przez tłuszczaka który się znajduje w tej okolicy ? POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Jeśli tłuszczak jest duży to istnieją duże szanse, że to on jest przyczyną. Może to być również niedobór magnezu lub potasu. Najlepiej udać się do lekarza rodzinnego po skierowanie. Warto żeby lekarz też obejrzał tego tłuszczaka i zdecydował o jego ewentualnym usunięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dorota Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ja dwa lata temu usunęłam tłuszczaka , mialam go koło obojczyka, był duży jak szklanka , nie żałuję że zdecydowałam się na zabieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaska Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 tez mialam zabieg na karku sie znajdowal czekam na wyniki badam podobno taka procedura lecz sie martwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jaśka Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Mnie lekarz usuwał tłuszczaka na karku. Nie usunął go w całości bo był blisko nerwów.Powiedział, że trzeba go usunąć na narkozę. Jestem przerażona, co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina lat 27 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ja mam tłuszczaka w okolicy żeber po stronie lewej,własnie byłam u chirurga i zabieg na 2października ,myslałam ze da rade szybciej ale brak terminów,dodam ze tłuszczaka mam juz ok 10 lat,ale ostatnio troche sie powiekszył (ma ogolnie moze z 3lub4cm)musze go usunac bo jak ubiore cos obcislego to juz go widac,czyli efekt kosmetyczny.Troche sie boje,jestem panikara.Poźdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi