Gość Marcin Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Co jakiś czas mam ból jąder. Przy tym dodatkowo mam ból w podbrzuszu. Mija po jakimś czasie. Ból pojawia się przy nawet lekkim ucisku jąder. Niepokoję się. A nie chcę iść do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Niestety wizyta u urologa jest nieunikniona. To prawdopodobnie zapalenie najądrzy, a taki stan najlepiej leczyć za pomocą antybiotyku. Nieleczone stany dróg wyprowadzających nasienie mogą zaburzać płodność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 mam podobny problem tylko ze po podnieceniu ale bez stosunku bol jader podbrzusza i centralnie pepka bol zawsze ustepowal teraz jednak boli drugi dzien niby nie jest to silny bol ale dokuczliwy i nie chce mi stawac w podbramkowych sytuacjach tzn penis powieksza sie znaczaco ale nie jest na tyle sztywny abym mogl go wlozyc nie wiem co sie dzieje czy to choroba? dodam jeszcze ze mam 21 lat i jeszcze to ze przy masturbacji wszystko jest w porzadku prosze o pilna pomoc bo na wieczor musze byc gotowy do stosunku dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 To jakieś podłoże psychogenne tego problemu skoro w czasie masturbacji jest wszystko w porządku. Trzeba by z tym problemem udać się do seksuologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi