Gość Monika Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Na czubku glowy mam od dluzszego czasu nieduzego guzka,jest twardawy,nie zauwazylam,zeby sie powiekszal.Co to moze byc?Czy to jest objaw nowotworu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Najlepiej udać się na kontrolę do lekarza rodzinnego, po wstępnym badaniu skieruje Panią do odpowiedniego specjalisty. Można udać się również bezpośrednio do chirurga. To może być włókniak, tłuszczak, zmiana na podłożu tkanki kostnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olga Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witam Ostatnio u mojego 4-letniego dziecka zauważyłam 7 małych guzków na głaowie, twarde ale nie bolące. Co to moze być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Być może to kaszaki. Trzeba w tej sprawie udać się do chirurga dziecięcego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi