Gość Piotr Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam mam na imię Piotr i mam 20 lat ostatnio byłem na ostatkach w sobotę i troszkę się napiłem wódeczki, wczoraj zjadłem 3 pączki a dziś mam taki jak by tępy ból bo nie boli bardzo ale jak dotykam to boli dość mocno po prawej stronie niżej jednej z blizn po laparoskopij czyli niżej żeber chyba, dodam że zabieg miałem 10.12.2009 czyli ponad 2 miesiące temu brałem nospe i espumisanale nic nie pomaga co to może być..? Prosił bym o szybką odp. Pozdrawiam !!! Dodam jeszcze ze na tej imprezie się trochę bawiłem mogłem naciągnąć mięśnie bo były tez dość szybkie tańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Trudno mi odpowiedzieć bez badania. Należy w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Być może rzeczywiście ból nie jest związany z patologią w zakresie jamy brzusznej lecz właśnie spowodowany miejscowym przeciążeniem mięśni powłok brzusznych. Lekarz po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Dziękuje za odpowiedz ale nie chciałem czekać zbyt długo *przezorny zawsze ubezpieczony i wczoraj udałem się do lekarza zrobił mi USG jamy brzusznej i badanie moczu by wykluczyć stan zapalny nerki i wszystko wyszło ok. Powiedział ze musiałem się tylko oberwać i ze to samo przejdzie. Po prostu muszę się chyba bardziej oszczędzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi