Gość Maly63 Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam.Mam 63 lata.Jestem po operacji 4 tygodnie. Problem polega na tym że bolą jadra,a nie wspomne o całym kroczu,jestum po operacji Jelita grubego jest to (Rak Złosliwy) nie stety, tak powiedzieli po operacji i na wypisie szpitalnym podobnie opisane.Powiedziano mi ze gruczoł prostaty również został usuniety.Prosze o pomoc,jak mam poradzic sobie z tym problemem.Dziekuje.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Na pewno trzeba włączyć odpowiednie leki przeciwbólowe w zależności od stopnia nasilenia bólu. Proszę w tej sprawie najlepiej skonsultować się z poradnią leczenia bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi