Gość Kazik Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Po zołtaczce mechanicznej(początek sierpnia br) stwierdzono u mnie kamicę pęcherzyka żółciowego i przewodów żółciowych. Przeprowadzono badania ECPW- stwierdzono guz brodawki Vatera (badanie histopatologiczne wycinka było pozytywne dla mnie),udrożniono przewod żołciowy, założono protezę. 1 października usunięto laparoskopowo pęcherzyk żółciowy. 27 października ponowne badanie ECPW- przemycie przewodu i założenie nowej protezy (9cm). Proszę mi powiedzieć co wg Pana czeka mnie w przyszłości- usuwanie protez i oczyszczenie przewodu-jak długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Jaki dokładnie był wynik wycinka z brodawki Vatera. Nie rozumiem pozytywny dla Pan??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kazik Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 pozytywny dla mnie, czyli bez cech nowotworu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kazik Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Przepraszam, ale tego *tak* nie rozumiem. Jak często i jak długo będzie to przeprowadzane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Panie Kazimierzu moze Pan napisać czy nadal Pan ma wymieniane te protezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi