Gość Adi Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Witam! Mam 16lat. Odrazu zaznaczę , że mój problem dotyczy za krótkiego wędzidełka. Byłem z tym już u chirurga dziecięcego, ten powiedział że można podciąć to wędzidełko. Jednak powiedział że po przecięciu tego wędzidełka może zostać uszkodzony jakiś nerw. i tutaj moje pytanie: 1)Jakie jest prawdopodobieństwo że ten nerw zostanie uszkodzony? 2)jeśli by doszło do tego, że nerw zostanie uszkodzony, jakie będą tego skutki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 1)Jakie jest prawdopodobieństwo że ten nerw zostanie uszkodzony? - raczej małe, bardzo rzadko dochodzi do uszkodzenia nerwu w tej okolicy w czasie podcinania wędzidełka przez fachowego urologa 2)jeśli by doszło do tego, że nerw zostanie uszkodzony, jakie będą tego skutki? - raczej tylko zaburzenia czucia (brak czucia) w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adi Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Jeśli by doszło do zaburzenia czucia, to czy mogą być problemy ze wzwodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi