Gość JOWITA Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Witam zauwazylam, na mojej lewej brodawce jakby mala narosl i nie jest to guzek z plynem, predzej wyglada jakby kawalek skory mi odstawal,ale to wyrasta z brodawki,jest koloru brodawki,gdy dotykam to miedzypalcami to odczuwam bol, co moga oznaczac takie zmiany??czy mam sie z tym udac do ginekologa czy do dermatologa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Trudno mi określić bez badania co to może być. Może to jakieś zapalenie gruczołu mlekowego. Proszę w tej sprawie najlepiej udać się do ginekologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MADZIA Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 MAM 3 ,DZIECO I BARDZO SIE BOJE ,CZY BYLA PANI ,U LEKARZA????MAM TEN SAM PROBLEM ,W PT TO ZAUWAZYLAM,CO TO JEST,MNEI AKURAT NIC NIE BOLI ,NIE MA GUZKA,NIC ,,, TO JAKBY SKURA ZROBILA SIE JAK MALY BALONIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MADZIA Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 PS,,, WYGLADA TO JAK GUZEK ALE TAM NIC NIE MA?TA BRODAWKA ,JAKAS NIE TAKA,,,DODAM CORA NAJMLODZA MA 2 LATA MOZE HORMONY,/MAM IMPLANTA ANTYKONCYPJNEO.DZIEKUJE Z GORY KAZDEMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi