Gość Piotrek Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Jakiś rok temu lub 2 lata temu zauważyłem nad kolanem coś w postaci takiej kulki. Początkowo myślałem, że jest to jakaś narośl przyrośnięta do kości która powstała w skutek uderzenia, lecz teraz zauważyłem, że gdy zginam nogę to to się przemieszcza więc na kości to nie jest, a może na mięśniu. Ta kulka jest twarda i nigdy wcześniej nie odczuwałem bólu, aż do dziś gdy wychodziłem ze szkoły poczułem ból w tym miejscu który ustąpił, ale do tej pory czuje leciutki ból jak wyprostuje nogę. Obserwowałem te miejsce od czasu kiedy to zauważyłem i nie dostrzegłem aby to rosło. Co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Dodam że przemieszcza się tylko w gorę i dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrian Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 też to mam i mususz isc do ortopedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Być może to jakiś ganglion. Radziłbym w tej sprawie udać się na bezpośrednią konsulatcję do ortopedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joanna Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Co to bylo? Bo mam takie same objawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi