Gość Piotr, lat 19 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Szanowny Panie Doktorze. Mam do Pana pytanie związane z lekkim bólem (odrętwieniem połączonym z uczuciem lekkiego pieczenia) jąder występującym po ejakulacji. Uczucie odrętwienia utrzymuje się zazwyczaj przez kilka godzin, później ustępuje. Występuje ono jedynie w obrębie jąder i nie promieniuje na inne narządy. Opisana przeze mnie dolegliwość pojawia się sporadycznie. Ciekaw jestem, czy to coś groźnego i czy może to mieć jakiś związek z występowaniem u mnie ledwo wyczuwalnych żylaków powrózka nasiennego (tzn. stopnia I). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Jeśli są jakieś wątpliwości lepiej udać się do lekarza. Dolegliwości mogą być konsekwencją ż.p.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi