Gość ada 30 Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Odkryłam przez przypadek niepokojącą grudkę na ścianie odbytu - można powiedzieć białą ok 2mm, ok centymetr od ujścia odbytu, mam zdjagnozowane chemoroidy. (zauważyłam to akurat po przejściu infekcji żołądkowej, jeśli to może mieć znaczenie) Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Trudno odpowiedzieć na to pytanie bez badania. Możliwe, że jest to jakiś zaczopowany gruczoł łojowy lub też zwłókniały żylak odbytu. Trzeba w tej sprawie najlepiej udać się do chirurga. On po badaniu wyjaśni czym może być ta zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi