Gość Paweł Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Witam. Od pewnego czasu, czasami pobolewa mnie lewy bark, obojczyk i towarzyszy mi przy tym, trudno tez to określić ale takie jakby uczucie bębelków we krwi pękających, w okolicach serca. Chciałbym również dodać że jestem osoba bardzo nerwową i przyjmuje leki przy **chwytaniu nerwobólow** w klatce piersiowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Proszę w tej sprawie udać się do lekarza rodzinnego. Trzeba wykluczyć schorzenia serca (np. wykonać EKG, badania enzymatyczne), aby móc postawić ostateczne rozpoznanie nerwobólów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dorota Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Ja mam to samo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łukasz Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 też tak mam moja mama też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi