Gość Jarek Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Dwa tygodnie temu na skutek silnego uderzenia w udo zrobił mi się na nodze olbrzymi siniak, przez dwa dni nie mogłem chodzić. Do teraz zniknął siniak zniknął ból, ale nie pozostało coś co na dotyk jest jakby dziurą w mięśniu o średnicy ok 4-5cm, a poza tym na niej powstał guz który wypełniony jest płynem, który(tak mi się przynajmniej wydaje) powiększa się. Czy ktoś może mi powiedzieć co to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 To prawdopodobnie nie wchłonięty krwiak, który uległ upłynnieniu, otorebkowaniu i wytworzył zbiornik śródmięśniowy. Ubytek wyczuwalny to zapewne rozsunięte przez zbiornik mięśnie lub ubytek w tych mięśniach powstały po urazie. Trzeba w tej sprawie pilnie skonsultować się z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi