Gość Marcin Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Od października do stycznia zanotowano u mnie spadek hemoglobiny i RBC. Badania były rutynowe *pazdziernik RBC 5,34 HGB 15,8* po miesiącu kontrolne było ciut niżej dlatego zrobiłem badania w grudniu i styczniu. Zawsze były słabsze. Ostatnie to RBC 4,81 HGB 14,4. Bardzo mnie to niepokoi choć lekarze nie widzą problemu gdyż te wyniki są jeszcze na granicy normy. Tylko czy u zdrowego człowieka jest możliwa sytuacja że w każdych kolejnych badaniach te wyniki są słabsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Tak może być. Tak zdarza się. Organizm może być lepiej nawodniony i już badania morfotyczne krwi mogą być mniejsze. Jeśli badania są w zakresie normy nie ma się czym przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi