Gość Ania Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Mam przetokę, z której już 3 lata sączy się prawie codziennie odrobina ropy. Tylko gdy ujście się zamknie jest wyjątkowo nieprzyjemnie (boleśnie) więc wyciskam aż pęknie. Nie muszę pisać, że obawiam się długotrwałego gojenia rany, tych nitek itd. Mam pytanie Czy mogę w czasie tygodniowego postu stosować lewatywę i jak często? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Radziłbym nie stosować żadnych lewatyw, aby nie uszkodzić ujścia odbytu i samej przetoki. Radzę zastosować łagodne środki przeczyszczające doustne (np. preparaty ziołowe, parafina, laktuloza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi