Gość emilka 22 Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Dzień dobry! Chciałam zapytać co znaczą podwyższone przeciwciała ATG mam 912 przy normie 115 ...przeciwciała TPO są w normie . Mam w prawym płacie torbiel wielkości 2 cm natomiast w lewym guzek izoechogeniczny 15 mm...Wyniki TSH, FT3 FT4 sa w normie.... czy to może świadczyć o nowotworze? wyniki biopsji mam za tydzień i bardzo się boje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Raczej nie wskazuje taki poziom ATG i obraz USG na nowotwór tarczycy. To raczej jakieś zapalenie, silne zwyrodnienie tarczycy. patrz strona: http://www.laboratoria24.pl/lab/_badania.php/id/148 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi