Gość Marcin Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Witam,okolo 3 tygodnie temu przy kapieli zobaczylem,ze zaraz przy zwieraczu w odbycie,mam guzek,zbadalem go ii on sie porusza,sciskajac go wogole nie boli,ogolnie gdybym go nie zauwazyl,nic by sie nie zmienilo w moim zyciu,jest on siny wypelniony,tak jakby krwai nieznam sie za dobrze na tym...na internecie znalazlem zdjecie ktore praktycznie to przedstawia..moj moze jest troche mniejszy ale z wygladu identyczny.http://www.speedyshare.com/files/20838993/bez_tytu_u.JPG Tutaj jest link wlasnie do tego guza.Czy to moze byc zylak odbytniczy,hemoroid??mam dopiero 22,lata,zbadalem go dokladnie w tym czasie,kiedy mocno przemarzlem,siedzialem rowniez na zimnym wtedy,czy to przypadek...czy to jest jedna z przyczyn.Dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Takie objawy i taki wygląd guzków rzeczywiście wskazują na żylaki odbytu. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. On po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 kupiłem taka maść jak Proktosedon...narazie dwa dni smaruje plus jem siemie lniane,gdy po trzech dniach nie przejdzie..pujde do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam,kilka miesiecy temu zamiescilem tutaj swoj post,pragne napisac,ze wszystkie dolegliwosci mi przeszly,masc nic nie pomogla,siemie lnianie rowniez,poprostu z biegiem czasu a trwalo to dosc dlugo okolo 3miesiecy samo zniknelo,glowy do gory!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Igor Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ja miałem to samo dwa lata temu , byłem z tym u lekarza on mnie uspokoił , stwierdził ze w środku w jelicie jest ich więcej. I jak chce to możne to sprawdzić ale niema potrzeby. ( więc obeszło się na szczęście bez grzebania) Sam lekarz zwierzył się ze to kiedyś miał i nic z tym nie robił i przeszło i tak właśnie się stało . Mam to ponownie i wróciłem do tego forum żeby przestrzec przed napojami energetyzującymi bo w moim przypadku to im zawdzięczam to przyjemność odstawiłem je dwa lata temu i przeszło i teraz znowu zacząłem pić i żylak wrócił ... przerąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marianin Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 zgadza sie z Igorem ja mam to poraz 3 i to zasługa redbula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrian Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Tez mam takiego duzego guza w odbycie i mnie juz boli drugi dzien Jest siny i długi. Co to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chaussure Louboutin Soldes Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Hermes (RMS), the French maker of Birkin bags, said third-quarter sales growth slowed to 4% after deteriorating economies in Japan and other main markets cut into luxury goods demand, say Chaussure Louboutin Soldes http://www.itrmanager.fr/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wizyta u lekarza Ciebie czeka, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi