Gość Magda Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Witam w sobobte miała operacje, miałam narkoze ogolna -zwiotczająca mięsnie.Po niej mam problem z refluksem ,ktory bardzo mi sie zwiekszył mam bardzo duże zarzucanie-wczesnie takiego niemiałam .Mam pytanie związku z tym jak długo bede mieć jescze po tej narkozie zwiotczałe mięsnie zwieracza bo mijaj uz 4 dzien a poprawy żadnej dodam ze jestem przed impedancją przełyku i nie chciałabym aby przez to wyszły mi zafałszowane wyniki.Jak długo może jeszcze trwac taki stan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Do tygodnia taki stan może się utrzymywać. Po tygodniu powinien powoli ustępować. Można po tym czasie wykonać pomiar impedancji przełyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Dziękuje ślicznie Panu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi